A módszer

Szabó Gabriella vagyok, spirituális pszichológus és coach. Megoldás orientált, integratív, finom módszereim hozzájárulnak női intim témáid hatékony feldolgozásához, kioldásához is.
A családállítás egy univerzális módszer arra, hogy sikeresen megold problémáidat. Kiválóan működik akkor, ha úgy érzed, valahol elakadtál és szeretnél rendet tenni az életedben. Az általad hozott téma gyakran már egy alkalom után kisimul.

Hogyan történik?

A magad biztonságos közegében, online találkozunk. Egy linket küldök e-mailen, amire csak rá kell kattintanod. Rövid megbeszélést követően lazító, tisztító légzéstechnika segítségével közösen ráhangolódunk a témádra.
Ezután lépésről lépésre haladunk a családállítás finom, biztonságos módszerével. Együtt tárjuk fel a témád hátterét,
okait, majd vizualizációs technikák segítségével oldjuk fel a problémákat.
A találkozó kb. 1,5 – 2 órát vesz igénybe. Befejezésként összegezzük a történteket, megbeszéljük a további teendőket és energetikailag is lezárjuk a folyamatot.

Egészen pontosan ismerem azokat a fázisokat, amelyeken ilyenkor keresztül megy egy nő testileg- lelkileg- szellemileg.

Prémium program

Több százszor mentoráltam már ezzel a módszerrel hölgyeket, nyugodtan rám bízhatod Magad, teljes biztonságban vagy, mert mindent átadok és megmutatom az összes Számodra optimális megoldási lehetőséget. Közösen haladunk át a folyamatodon.
Az általam kidolgozott módszerek képessé tesznek Téged integrálni az életedben eddig fel nem oldott témáidat, ezután tudsz tovább lépni a megoldás, a rend és a kiteljesedett női lét felé.

Pozitív változás

Az ezredforduló óta lelkesedem a családállításért, ami elképesztően pozitív változást hozott az életembe! Többféle speciális módját sajátítottam el, különböző tanároktól tanultam itthon és külföldön (Bert Hellinger, R. Austermann, W. Nelles, D. Stavropoulos, L. Bloemen, M. Traveset, Pálmai Dezső), majd magam is továbbfejlesztettem és több száz alkalommal sikeresen alkalmaztam egyéni és csoportos formában is ezt a nagyon hatékony módszert.

„Neked csak annyi a dolgod, hogy eldöntsd, mihez kezdj az idővel, ami megadatott.”